פענוח פט סיטי של אימי לברור תהליך ריאתי

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

22/06/2018 | 23:10 | מאת: טלי

אימי בת 69.5 עברה פט סיטי לפני 5 ימים. בסיכום נכתב קליטה פתולוגית של fdg כמתואר מתאימה לתהליך שאתי בlll. נחוץ ברור היסטו פתולוגי בהתאם לקורולציה קלינית. השאלה שלי היא האם ממה שכתוב יש סיכוי שזה לא גידול סרטני, (למיטב הבנתי תצטרך לעבור ביופסיה). בפרוט כתוב-בlll מודגם נודול כ-1.2 ס"מ עם קליטה פתולוגית של fdg בעצומה גבוהה

04/07/2018 | 22:08 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום טלי, עד שאין אבחנה פתולוגית - אנחנו לא יודעים ב-100%, אבל כאשר קיים חשד משמעותי - כדאי לברר בהקדם. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה