שאלה בקשר לטלק . תודה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

19/06/2018 | 16:02 | מאת: רועית

שלום רב , אני קצת בחרדות אני יודעת שהשאלה תשמע קצץ מוזרה אבל היא מטרידה אותי.. , קראתי שטלק מסוכן לנשימה ..יש לי טלק של חברת אזורה( רשום שהוא באישור משרד הבריאות ) כבר 5 שנים בבית , הוא יושב ככה סתם על מדף (יש לציין שהבית שלי גדול ) שמתי לב שמחוץ לבקבוק יש שאריות של טלק על הפקק עצמו , האם יש חשש שנשמנו את השאריות של הטלק למרות ש לא היה בשימוש כמעט , רק ככה סתם עמד על מדף ? האם חשיפה מסוכנת זה רק שבאמת נושמים את הטלק מתוך הבקבוק או גם במקרה שציינתי ?יש ילדים קטנים בבית , יש לציין שלא היה להם כמעט בעיות נשימה ...

04/07/2018 | 22:10 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום רועית, יש סיכון מסויים שחלקיקים בודדים של טלק עפו באויר וחלק מהם ננשמו על ידי דיירי הבית. אין בכך סיכון משמעותי בכלל, ולסרטן בפרט. אם הבקבוק מפריע לך - מדוע שלא תזרקי אותו? בברכה

מנהל פורום סרטן ריאה