כאבי ראש האם קשורים לסרטן ?

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

13/05/2018 | 15:04 | מאת: דני

גידול באונה ימינית עליונה, כולל בלוטות בלימפה בשער וגם במיצר. בהליך ברור גם של נקודה חשודה בסקפולה שמאל. סובל מכאבי ראש רציפים בעיקר בחלק הימני. החלו לפני האבחנה. MRI מוח תקין. בדיקות של רופאי: עיניים,נוירולוגיה,א.א.ג ושיניים לא גילו דבר. איזושהיא השערה, כיוון ? תודה דני

14/05/2018 | 23:03 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום דני, אם הכאבים מתמשכים ניתן לשקול בדיקות נוספות כמו ניקור מותני. יתכן גם שמדובר בתופעות לוואי של תרופה כלשהי או במגרנה. תמיד צריך לקחת בחשבון אפשרות של קשר לגידול. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה