בירור סיטי חזה לבעלי

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

08/04/2018 | 13:29 | מאת: קארין

בתוצאות סיטי חזה שעשה בעלי כתוב, ככה, ניפוח יתר עם שינויים אמפיזמתיים מינימליים פארא ספטלים באונות עליונות דו צדדית לא הודגם ממצא מוקדי אין עדות לברונכיאקטזיות ללא תפליט פלוירלי אדרנלים שמורים על צורתם אפשר בבקשה לקבל הסבר האם לבעלי אין סרטן או שכן, מה זה אומר התשובה הזאת

08/04/2018 | 17:04 | מאת: עינת לוי

להלן תשובתו של פרופ' איזביצקי: "לא ראיתי את הבדיקה אבל לכאורה לא נראה שיש ממצא מדאיג. יש (אולי) מעט אמפיזמה שזה מחלה ריאתית של מעשנים. מציע לעשות בדיקת תפקודי ריאות ולפנות (לא דחוף) לרופא ריאות"

מנהל פורום סרטן ריאה