CT מהיום שקיבלה אשתי בנושא גידול בריאה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

31/01/2018 | 01:25 | מאת: פול

אשתי קיבלה את הדיאגנוזה הבאה: "בבסיס אונה עליונה מימין גוש, ייתכן קונסולידציה עם תמט והסננה מסביב בקוטר 4.8X4.5 ס"מ צמוד לפלוירה עם משיכה קלה של הסדק. יש לראות ברונכים הנכנסים אל תוך התהליך ונחסמים על ידו עם ברונכואקטזיות בודדות. בולה ציסטית בפסגגת אונה תחתונה מימין מאחורי הסדק".בנוסף "במדיאסטינום בלוטה מוגדלת רטרוקבלית בקוטר של כ- 13 מ"מ" אין לי מושג מה זה אומר אולי מישהו יכול להסביר לי בפשטות מה זה. תודה פולדי

06/02/2018 | 08:31 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום פול, הממצאים יכולים להתאים לגידול אבל, עד כמה שניתן לומר מהציטוט שהבאת, יש עוד אפשרויות. בכל מקרה אני מציעה לפנות בדחיפות לרופא ריאות (פולמונולוג) להמשך הבירור. בהצלחה

14/03/2018 | 18:32 | מאת: סרטן ריאות

דרושים מטופלים למחקר: √ מטופלים עם סרטן ריאות ללא מטסטזות (גרורות), √מטופלים אשר מיועדים לניתוח/ או עברו ניתוח להסרת הגידול בריאות. מחקר קליני נוכחי בודק טיפול בתרופה ניסיונית, במטרה להאריך פרק זמן ללא מחלה פעילה. לפרטים והרשמה: https://adaura.r4youmedia.com/index.php/he/

14/03/2018 | 18:46 | מאת: סרטן ריאות

דרושים מטופלים למחקר סרטן ריאות, מחקר קליני נוכחי בודק טיפול בתרופה ניסיונית, במטרה להאריך פרק זמן ללא מחלה פעילה. מי מתאים למחקר: √ מטופלים עם סרטן ריאות ללא מטסטזות (גרורות), √מטופלים אשר מיועדים לניתוח/ או עברו ניתוח להסרת הגידול בריאות. לפרטים והרשמה: https://adaura.r4youmedia.com/index.php/he/

מנהל פורום סרטן ריאה