מי אלה ה-"ממתינים להשתלה"

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

07/12/2017 | 18:55 | מאת: יגאל

שלום רב! למרות שהגעתי לפורם של סרטן ריאה, יש לי שאלה לגבי השתלת ריאה. 1. לפני מספר השנים קיבלתי אישור בכך שאני מועמד להשתלת ריאות. 2. לפי הנחיות של משרד הבריאות: "... מועמדים להשתלה שמצבם הידרדר עד לצורך בהנשמה וניקוד ה-LAS שלהם מעל 70 יהיו זכאים לקבל תרומה מתורם..." 3. לפי נתונים של משרד הבריאות לשנת 2017 היו 89 "ממתינים להשתלה". השאלה היא: מי אלה ה-89 שמוגדרים כה-"ממתינים" - המועמדים או רק חלק ממועמדים שהגיעו כבר לשלב של "זכאים לקבל תרומה מתורם"? תודה רבה.

13/12/2017 | 14:29 | מאת: עינת לוי

שלום סביר להניח שזה המספר של הזכאים לקבל ריאה על מנת לקבל תשובה מדוייקת אנא פני לשולחי המכתב ממשרד הבריאות בברכה ובהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה