מה הסיכוי לסרטן מתוצאות סיטי

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

04/12/2017 | 23:02 | מאת: אפי

גילו לי במקרה רישרית בסיטי בתחתית ריאה 3 ממ. טחרי שנה זה גדל ל5 ממ. ועכשיו עברה כמעט שנה זה 7 ממ ויש קישרית נוספת חדשה בריאה ימינית באמצע 7 ממ. מה שמוזר שהמפענח כתה ללא שינוי מבדיקות קודמות למרות שנוספה קישרית. יש לי גם קשריות בבלוטת התריס שעברו ביופסיה ללא סרטן כבר 4 שנים גם. מה הסיכוי לסרטן ריאות ממצב זה? לא מעשן ללא בעיות כלשהם דם סוכר כןלסטרול. רק אלרגיה עורית. שהייתי צעיר בחיסון לשחפת חשבו שיש לי שחפת ולא היה כלום רק הגוף הגיב בצורה מוזרה. בן 50. ללא מחלות כל שהם. ממה מתפתחות הקישריות בראות.?

06/12/2017 | 13:06 | מאת: עינת לוי

להלן תשובתו של פרופ' איזביצקי: "שלום כעקרון לא אוהבים קשריות שגדלות. לא בדקתי אותך ולא ראיתי את ה CT אבל לכאורה צריך לקחת ביופסיה (דגימה) מהקשרית שגדלה. בברכה פרופ' איזביצקי"

מנהל פורום סרטן ריאה