כאבים בחזה מזה כ3 חודשים

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

27/10/2017 | 15:49 | מאת: מיטל

שלום,אני בת 26 בריאה בד"כ, אני סובלת מזה כ3 חודשים מכאבים בחזה, הלכתי לרופאת המשפחה היא עשתה לי בדיקת אקג ויצא תקין,גם בדיקת השד והכל בסדר ובדיקות דם יצאו בסדר חוץ מחוסר ברזל, שאלתי אותה אם אני לא צריכה לעשות צילום חזה שולי יש לי בריאות איזה גידול או משהו והיא טענה כי אם הבדיקות דם בסדר והריאות נקיות,אין שיעול וחום אז זה לא יכול להיות גידול וזה כנראה כאבים בשרירים ושאפנה לאורטופד, האם זה נכון? האם באמת זה מראה שהבעיה לא בריאות או שאני כן צריכה להתעקש על צילום ריאות?

31/10/2017 | 11:25 | מאת: עינת לוי

שלום תשובתו של פרופ' איזביצקי: "שלום אני כן ממליץ לעשות צילום חזה ולאחר מכן להגיע לבדיקה אצל רופא ריאות. הסיכון שמדובר בסרטן הוא קטן ביותר אבל יכול להיות שיש משהו אחר שניראה בצילום חזה." בברכה

מנהל פורום סרטן ריאה