קצת לחוץ לא יודע מה יש לי

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

27/09/2017 | 19:17 | מאת: אופק

היי אני כבר שבוע מרגיש שקשה לבלוע וקשה לנשום ועוד כמה סימפטומים שיכולים להצביע על סרטן ריאות מה שכן הייתי במרפאת ביקורופא שאמרו שם שחוץ מגרון אדום אין כלום הבעיה היא שכבר שבוע וחצי שאני מרגיש כך וזה לא משתפר האנטיביוטיקה לא מגיבה בכלל אני לא מעשן ספורטיבי גר באזור טוב ככה שלא יכולתי לשאוף כלום ואני גם בן 15 אני ממש לחוץ

02/10/2017 | 06:22 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום אופק, הסימפטומים שתארת אינם ספציפים ובגילך האפשרות של סרטן ריאות לא רלוונטית. אני מציעה לפנות בהקדם לרופאה המשפחה בהקדם. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה