קשריות זעירות בריאה הימנית ללא שינוי יתכן גרנולומות

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

16/09/2017 | 15:32 | מאת: יעל

תוצאות הפ שאני נקיה מגידול צוואר הרחם, באחד הממצאים נרשם: ריאות: אין לראות קליטה פתולוגית, קשריות זעירות בריאה הימנית ללא שינוי, יתכן גרנולומות, שתי שאלות: מה זה אומר? והשניה: האם עקב הגידול שהיה לי בצוואר הרחם שהוסר בהצלחה בעקבות הטיפולים של הקרינה והכימוטרפיה, האם הרשרית יכולה להיות גם גרורה? א י מציינת זאת שאובחנתי בשלב B2שזה עדיין שלב אחד, מקומי וללא גרורות.. יש לי אונקולוג רק 24/9אשמח להרגעה או הסבר כי אני לא מבינה במונחים רפואיים, תודה רבה. יעל.

17/09/2017 | 00:29 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום יעל, לא ניתן להתייחס לממצאים בפורום מבלי לראות את הצילומים. בהחלט יתכן שמדובר בממצאים זעירים חסר משמעות קלינית. יחד עם זאת יש צורך בהתעמקות ולכן כדאי לחכות שהרופא האונקולוג שהפנה אותך לבדיקה יעשה הערכה מלאה. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה