מוקדים צנטרי לובולרים זעירים מרובים

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

30/08/2017 | 01:56 | מאת: יוסי

שלום. בבדיקת סיטי בטן התגלה במפתיע בעיה" במעבר חזה בטן בשדות האמצעיים והתחתונים של הראות הודגמו מוקדים צנטרי לובולרים זעירים מרובים -ברונכיאוליטיס ?אחר? " פרט לעובדה שאני יודע שצריך לעשות סיטי חזה. (ועד שיהיה לי תור לרופא) השאלה שלי היא מה הסיכוי שממצא כזה הוא לא סרטן ?

01/09/2017 | 23:46 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום יוסי, קצת קשה לי לומר לך מה יימצא בסיטי שעדיין לא עשית! אחרי קבלת תוצאות הסיטי אני ממליצה להתייעץ עם רופא ריאות. לא כל ממצא בסיטי הוא סרטן. יחד עם זאת - כל ממצא לא ברור מחייב הערכה. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה