לאמא שלי בת שמוניםסרטן ריאות תאים קטנים עם גרורות למוח

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

14/06/2017 | 21:15 | מאת: עידו

במצב כזה מה תוחלת החיים שצפויה לה? והאם יש טעם להתחיל בהקרנות לגרורות במח?

17/06/2017 | 09:55 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום עידו, קשה לענות על שאלתך. צריך לראות את אימך ולעשות הערכה של מצבה הכללי הן מבחינת מצב הגידול והן מבחינת מחלות הרקע, ואז להחליט איזה טיפול יהיה אופטימלי עבורה. הגיל לכשעצמו אינו מספיק כדי לפסול מתן טיפול. לגבי תוחלת החיים - אני מציעה לשאול את האונקולוג המטפל. אני, באופן אישי, לא עונה על שאלה זו מכיוון שאינני יודעת את התשובה ואינני רואה טעם לעסוק בה. המנדט שלנו כאונקולוגים הוא לנסות לעזור ולסייע ככל שניתן. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה