התייעצות לגביי מזותליומה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

20/03/2017 | 12:33 | מאת: מזותליומה

שלום, לפני כ6 שנים מצאו אצל אבא שלי סרטן ריאה מסוג מזותליומה עקב כך עבר כריתת ריאה וטיפול כימו מונע ובאמת היה בסדר והתאושש בצורה מעולה ,, לצערנו המחלה חזרה כיום הוא במצב נפשי ירוד עקב ירידה קוגנטיבית מה הסיכויים של הטיפול להצליח ואיך אמור להשפיע הטיפול על אנשים מבוגרים הוא בן 75 עצמאי...

25/03/2017 | 22:45 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום רב, אי אפשר לענות על השאלה מכיוון שצריך לראות איפה הגידול חזר, מה המצב של אביך וכדומה. האם זה באמת אותו גידול, בקיצור - אני מציעה להתייעץ בהקדם עם האונקולוג ה מטפל. הוא לבטח ידע לתת תשובות יותר מדוייקות. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה