תחושת אי נוחות מציקה בעין שמאל

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/08/2011 | 16:29 | מאת: הילה

לפני כחודש התחילה לי תחושת אי נוחות בעין שמאל, כאילו נכנס לי גרגר חול או ריס שלא יוצא. אין לי דלקת או אודם, רק תחושה מאד מאד מציקה. הייתי אצל רופאת העיניים והיא לא מצאה כלום,והפנתה לבדיקות דם, לנוירולוג, ולרופא המשפחה, ואף אחד מהם לא מצא שומדבר. חזרתי שוב לרופאת העיניים ושוב, היא לא מצאה כלום. אני רוצה לדעת מה זה יכול להיות, ולאילה בדיקות כדאי לי ללכת. קשה לי מאד לעבוד בצורה כזו, כיוון שאני אומנם לא רופאת עיניים, אבל אני יודעת שכאילו תקוע לי משהו בעין, ואף אחד לא יודע להגיד לי מה. אשמח לשמוע את דעת המומחים בנוגע לזה. הילה

הילה שלום רב, כדאי לבדוק את רירית העפעף העליון, שם אולי מסתתר גוף זר או קיימים גרגרי אבנית ברירית, או תהליך דלקתי. את הממצאים הנ"ל ניתן לאתר על ידי הפיכת העפעף העליון על ידי רופא עיניים ובדיקה יסודית של הלחמית הפנימית המכסה אותו. בברכה, פרופסור ישראל קרמר

16/11/2017 | 14:27 | מאת: איתן

שלום שמי איתן גם לי יש משהו מציק בעין שמאל כבר חודש שאני שם טיפות עיניים זה קצת עובר לי אבל אחר כך אני מרגיש עיקצוצים קטנים ואני משפשף את העין ויש אדמומיות ואז אני מרגיש כאילו יש לי גרגירי חול בעין מה עושים בדבר כזה?

25/03/2014 | 15:46 | מאת: דינה

שלום! גם לי יש תחושה של מתיחות ואי נוחות בעיקר בעין ימין פניתי להרבה הרופא עיניים נותנים כל מני טיפות נגד דלקת, אלרגיה שמרגיעות את עיניים לתקופה אבל הכל חוזר

14/11/2022 | 13:59 | מאת: מור בן שמעון

שלום! היום הרגשתי משהו בעין שמאל אמרתי לעצמי בטח זה ריס או משהו ואני הולך למשהו בתחושה של עיקצוצים ואני מגלה שיש לי משהו קטן כזה ואני מנסה חהוציא ולא עוזר וכל פעם שאני עוצם את העין זה מציק לי כזה כאילו יש לי ריס כיצד תוכל לעזור לי

במידה וקיים ריס שמציק בעין, יתכן ויש צורך לגשת לרופא עיניים כדי להרחיקו

מנהלי פורום בריאות העין