בדיקת עיוורון צבעים D 15

דיון מתוך פורום  בריאות העין

07/08/2011 | 23:00 | מאת: רווית שמשון

מישהו יודע היכן ניתן לעבור את הבדיקה של ראיית צבעים D-15 ? הבן שלי חשוד כעיוור צבעים ומבקשים עבורו את הבדיקה. לא הצלחתי למצוא מי עושה את הבדיקה הזו בארץ. מישהו יכול לעזור? תודה

-פני למרכזים לראייה ירודה. ניתן לפנות למרפאת הראיה הירודה בירושלים. 3122* בברכה, ד"ר הירש עמי

רוית שלום רב, אני חושב כי במעבדה חתפקודים חשמליים של הרשתית בטכניון בודקים גם ראיית צבעים. במידה ולא אז במעבדה לתפקודי הרישתית הפיזיולוגים במחלקת עיניים בית חולים "הדסה" ירושלים,כדי לברר אצל ד"ר בנין שהוא עוסק בתפקודי הרשתית ומחלות מולדות של הרישתית. בברכה , פרופסור קרמר

06/10/2011 | 23:21 | מאת: sam

יש רופא במיתר ליד באר שבע בשם אסף קורץ הוא עושה את הבדיקות האלה המספר שלו הוא- 0509566660 בהצלחה!

מנהלי פורום בריאות העין