שטף דם ב עפעף

דיון מתוך פורום  בריאות העין

02/07/2010 | 11:25 | מאת: מילה

שלום, אני בת 42. לפני יומיים קמתי בבוקר עם שטף דם בעפעף העליון - בחלק הכי עליון של העפעף. אין הרגשות מיוחדות בעין. ראיה תקינה. הזמנתי תור לרופא עיניים בעוד 10 ימים . האם התופעה יכולה להיות מדאיגה ומחייבת התייחסות דחופה ומה יכול להיות מקור הבעיה ? תודה מראש.

מילה שלום, בדרך כלל שטף דם בלחמית מפחיד הרבה יותר משהוא משמעותי, למעשה מדובר בתופעה שכיחה שנעלמת תוך מספר ימים ואין צורך בטיפול. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום בריאות העין