שלפוחית בעפעף

דיון מתוך פורום  בריאות העין

20/10/2006 | 22:38 | מאת: אאא

שלום רב. מדי פעם (לעיתים נדירות) מופיעה לי שלפוחית קטנה בצד הפנימי של העפעף העליון, הרגשה של סריטה בכל מצמוץ, לרב נעלם אחרי מספר שעות. לאחרונה הפיעה לי בעין שמאל למשך יומים ולאחר מכן בעין ימין. מה זה יכול להיות? כיצד לטפל? האם זה מדבק? תודה

שלום רב, יתכן והנגעים שאת מתארת מקורם בזיהום ויראלי של העור. קשה לי להעריך האם באמת מדובר בבעיה זו מאחר ואינני יודע מה טיב הנגעים הנ"ל. המלצתי היא לפנות בזמן ההופעה של הנגעים האלה לרופא העיניים המטפל לשם הערכתו.

מנהלי פורום בריאות העין