עפעפיים גמישות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

30/07/2006 | 00:51 | מאת: תאיר

לאחרונה, אני סובלת מדלקות עיניים ללא הפסקה. בבדחיקה האחרונה אמרה לי רופאת העיניים שיש לי גמישות יתר של העפעפיים ושאני צריכה לסגור את העיניים עם פלסטר כל לילה. מה זה? יש לזה תרופה כלשהי? זה יהיה ככה כל החיים? הפלסטרים הורגים לי את העיניים. אודה לתשובה.

תאיר שלום רב, מהטיפול שקיבלת אני מסיק שאת סובלת מחוסר סגירת העיניים בזמן השינה, מה שגורם ליובש וחשיפת הקרנית. ניתן להשתמש במשחות או בג'לים לפני השינה על מנת לשמור על רטיבות העיניים. ברצוני לדעת האם עברת ניתוח פלסטי של עפעפיים שיכול לגרום לחשיפה מוגברת.

01/08/2006 | 15:45 | מאת: תאיר

תודה על תשובתך. לא עברתי שום ניתוח, זה התחיל ככה פתאום כל דלקות העיניים ואז הרופאה "הנחיתה" עלי את זה. יש לזה פתרון כלשהו שישמור על העיניים סגורות? היא אמרה לי לסגור עם פלסטר, אבל זה מאוד לא נוח לי לישון ככה.

מנהלי פורום בריאות העין