דימוע ממושך ובלתי פוסק

דיון מתוך פורום  בריאות העין

13/09/2016 | 17:59 | מאת: מודאגת

שלום, אני בת 68. כבר יותר מ-4 שנים אני סובלת מדימוע חזק ובלתי פוסק, לרוב עם עיניים אדומות, שקועות וצורבות. אין סתימה בצינורות הדמע, והרופאה שלי טוענת שזו אלרגיה, למרות שבדיקות לאלרגיה לא מצאו דבר. קיבלתי סוגים שונים של טיפות, בעיקר רלסטט, אך ללא הועיל. רק טיפות לוטמקס פותרות מייד את הבעיה, אבל עם הפסקת הטיפות (אחרי נטילתן במשך חודש) - הבעיה חוזרת מייד לקדמותה, וביתר שאת. הבעיה מציקה מאוד. האם יש עוד מה לעשות? תודה מראש על עזרתכם.

שלום רב, כדאי להמשיך עם הטיפות מסוג לוטמאקס עד אשר הדלקת תחלוף לחלוטין ואולי גם להמשיך בירידה הדרגתית איטית ביותר גם אחרי חלוף הדלקת תוך מעקב לחץ תןך עיני. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין