שוב שלום...

דיון מתוך פורום  בריאות העין

24/06/2006 | 02:05 | מאת: יוסי לוי

ד"ר נכבד. לפי טענתך, קרן הלייזר ממכמונת המהירות, אינה פוגעת בעין. בחיפוש שעשיתי באינטרנט "נתקלתי" בכתבה של העיתון גלובס משנת 2003 שלפיה: ואני מצטט מילה במילה: "בשל רעידות יד מפעילות המכשיר, עשויה קרן הלייזר לפגוע בעיני הנוסעים בדרך, דבר שיכול לגרום לפגיעה ממשית בראיה עד כדי עיוורון". הכתובת: http://us.geocities.com/stop_abuse.geo/LTI2020/globes_article.htm מה דעתך? שבת שלום.

יוסי שלום רב, ראש מדור מכשור וטכנולוגיה במשטרת ישראל מסר לי כי הלייזר שמשתמשים בו במכמונות המהירות אינו מזיק לעיניים. לדבריו, מכשיר זה נבדק ע"י המכון למחקר גרעיני בנחל שורק ונמצא בשימוש ע"י משטרות בכל העולם. הלייזר הוא מסוג A CLASS, אורך גל- 904 ננומטר והוא נחשב ללייזר בעל עוצמה חלשה, אשר אינו מזיק לבריאות הנהג.

30/06/2006 | 23:16 | מאת: יוסי לוי

מודה לך מאוד על תשובתך. תודתי לך. יוסי לוי.

מנהלי פורום בריאות העין