בועה בעין?
דיון מתוך פורום בריאות העין
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
צהרים טובים, שמתי לב לאחרונה לנימים אדמומיים בעין וצמוד לאישון משהו שנראה כמו בועה קטנה. חשבתי שזו אדמומיות או עייפות כמו שיש בדרך כלל אבל זה לא עובר... האם זה מסוכן? אני לא מרגישה כאב או שינוי בראייה אבל העובדה שזה לא עובר כבר קרוב לשבועיים קצת מלחיצה. האם יש קשר לעובדה שאני מרכיבה עדשות מגע? תודה!!
כנראה שמדובר שמדובר בפנגוקולה או פטרגיום. זהו בלט של קרום הלחמית בצד לאף, קרוב לקרנית. ל-35% מהאוכלוסיה יש ממצא דומה שמתבלט כאשר כלי הדם מאדימים. שכיח ביובש, אבק, עייפות, אחרי מקלחת ולאחר שתייה חריפה.
לאחרונה מופיע בועה לפני עיני. שמרצדת לפני עיני משנה מיקום. רופא שבדק את עיני. אמר שאיני לבד ותופעה זאת מוכרת ואני פשוט צריכה ללמוד לחיות עם זה . קרא לתופעה "תולעים בעין"האם אין פתרון???? הדבר די מטריף אותי.!!!!! תודה