טיפול טיבעי יובש.........

דיון מתוך פורום  בריאות העין

16/08/2016 | 02:56 | מאת: אניעעע

שלום, הרופא הבחין אצלי יובש בעיניים מעדשות ונתן לי מירשם . האם במקום זאת אפשר להשתמש בטיפות עיניים טבעיות ? תודה

16/08/2016 | 16:57 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שלום רב הטיפול ביובש יכול להתבצע במגוון דרכים טיפות עיניים היא אחת הדרכים השכיחות לרוב מומלץ גם על שימוש בתחליפי דמעות. המושג תחליפי דמעות טבעיים דורש הבהרה של הרכיבים בתוכן. ברובם המכריע של המקרים טיפות אלו מכילות גם חומרים משמרים שאינם כה טובים לעיניים ומגוון שונה של רכיבים שהרפואה המערבית אינה משתמשת בהן ולכן גם לא יכולה להתייחס להשפעתן. מנסיוני לתחליפי הדמעות עליהם ממליצים רופאי העיניים יש השפעה מיטיבה. בברכה דר' ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין