ניתוח בעין בגלל הפרדות רישתית

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/08/2016 | 23:56 | מאת: אביבה

שלום, עברתי לפני כמה שבועות ניתוח בעין שמאל בגלל הפרדות רשתית, והזריקו לי גז לעין, עדיין יש לי בועה בעין שמאל, המוזר הוא, כשאני עוצמת את עין שמאל אני רואה את בועת הגז בעין ימין, האם זה הגיוני?

אביבה שלום רב, הבועה של הגז גורמת להפרעות בשדה ראייה של העין, כולל הפרעות אופטיות ואלו עלולות להשליך על תחושת הראייה של העין השנייה זו תחושה סובייקטיבית בלבד ואיננה קשורה כלל במצב אנטומי או רפואי. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום בריאות העין