כוויות בעיניים ילדה בת 4

דיון מתוך פורום  בריאות העין

17/01/2016 | 11:10 | מאת: יונית

אתמול בערב בתי בת 4 החזיקה בקבוקון בושם של הבדלה הוא נפל מידה ובושם ניתז לה לעיניים, הגשנו איתה לבית חולים-רופא עיניים עשה לה שטיפה ומרח לה משחה, הוא אמר לנו שיש בשתי העיניים כוויות בגודל של סיכה וביקש מעקב רופא בקופה. היום בבוקר ניגשנו לרופא עיניים עוד לפני שבדק אותה אמר שאין לה כוויות, לאחר מכן עשה לה בדיקה עם מעין נורית פלורסנט (ללא מריחת חומר בעין) ואמר שהכל תקין ולא נדרש טיפול. האם זה הגיוני שהכוויות נעלמו ושלא צריך טיפול?

כן, בהחלט הגיוני שהכויות הנקודתיות נעלמו עם הטיפול במהלך הלילה. ד"ר עמי הירש.

מנהלי פורום בריאות העין