עין נסגרת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/12/2014 | 14:57 | מאת: שושנה

כתוצאה מפציאליס בפנים בצד שמאל , (פברואר 2014) היתה לי בעיה לעצום עין שמאל. הבעיה התהפכה. מזה 3-4 חודשים העין נוטה להתכווץ ולהעצם. ללא רצוני. האם אפשר לפתור זאת? אם כן - איך? תודה רבה

שלום שושנה, פציאליס הוא שיתוק של העצב השביעי ההיקפי. בזמן הפגיעה בעצב יש קושי בסגירת העין באותו צד. בתהליך ההחלמה יש צמיחה חוזרת של העצב שנפגע ולעיתים מסלול צמיחת העצב אינו מדויק ונגרמת תופעה הפוכה של סגירת יתר של העפעף. ניתן לשקול טיפול בבוטוקס.

מנהלי פורום בריאות העין