אסימטריה בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

19/04/2014 | 17:23 | מאת: רותם

שלום, לבתי בת ה15 יש אסימטריה בעיניים (עפעף אחד גדול יותר מהשני) יש לציין שהייתה לה היפרפלזיה בלסת מה שגרם לעיוות בכל הפנים וחשבנו שהבעיה נובעת משם, אך היא עברה ניתוח לתיקון הבעיה בלסת והעיניים כפי שהיו. בעיון בתמונות ילדות שלה שמנו לב שהבעיה הייתה קיימת כבר אז, אמנם פחות ראו את האסימטריה, ועכשיו רואים בבירור. מגיל 10 היא סובלת מקוצר ראייה וצילינדר בעין ימין. מה יכול להיות מקור הבעיה? האם היא ניתנת לתיקון?

23/04/2014 | 12:26 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שלום רב רותם בעיה מסוג זה דורשת בדיקה מעמיקה ועשויה לכלול גם בדיקות הדמיה של ארובת העין לצורך כך עלייך לקחת את ביתך ולהביא את כל התעוד הראפואי של מצבה כולל דוחות ניתוח וממצאי הדמיה ותמונות עבר למומחה באוקולופלסטיקה שעוסק בתחום ספציפי זה של העפעפיים וארובות העיניים בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין