קפיצות/ טיקים בעין ימין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/01/2014 | 16:53 | מאת: גל

שלום! כבר שלושה ימים שיש לי טיקים / קפיצות בעפעף העליון בעין ימין.. דבר שלא היה לי לפני בתדירות כזו.. אני מרכיב עדשות שנתיות ונוטל ריטלין בזמן שהותי בבית ספר .. האם יש הסבר מדוע תופעה זו ? זה נורא מפריע לי

20/01/2014 | 15:14 | מאת: ד"ר הניה ליכטר

גל, שלום "טיקיים" כאלה יכולים לנבוע בד"כ ממתח ומחוסר מגנזיום. אז קודם להירגע, הרפיות, מחשבות טובות ועוד. הדבר השני לאכול בננות שמכילות הרבה מגנזיום, או לקנות טבלות מגנזיום וליטול אחד ביום. בברכה: דר' ליכטר

מנהלי פורום בריאות העין