שיפור ראייה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

07/07/2013 | 11:32 | מאת: שלמה

שלום, באילו דרכים ניתן לשפר את הראייה ללא ניתוח או משקפיים? ועד כמה משפיעות על הראייה תזונה ושינה? כמו כן רציתי לשאול מהי יוגה לעיניים והיכן אפשר לקבל הדרכה לגבי זה. תודה רבה!

10/07/2013 | 00:29 | מאת: ד"ר אסף קרץ

שלום שלמה, לקוצר ראיה אין טיפול טוב פרט לתיקון אופטי (משקפיים, עדשות מגע, ניתוח). תזונה ושינה הן חשובות באופן כללי אך לא יתקנו את קוצר הראיה. לגבי "יוגה לעיניים"- כרופאים קונבנציונליים אין לנו נסיון עם נושא זה. בברכה, ד"ר אסף קרץ

מנהלי פורום בריאות העין