סינטומיצין 5% אך ואיפה למרוח ?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

17/05/2013 | 22:54 | מאת: דן

שלום אני בן 20 ולפני שבוע וחצי התחיל לכאוב לי בעין שמאל (בעפעף העליון ) יום אחרי קמתי עם עין אדומה, ועפעף נפוח, יש לי גם גולה בעפעף העליון למעלה.החלטתי להשתמש בסינטומצין ...השאלה שלי אך אני מורח בידיוק ? כי בהוראות רשום למרוח למטה בעפעף התחתון בתוך העין עצמה ..והבעיה אצלי זה רק בעפעף העליון ולא בתוך העין עצמה...אני ישמח לעזרה תודה .

19/05/2013 | 15:08 | מאת: ד"ר אסף קרץ

שלום דן, הטיפול היעיל ל"שעורה" ממנה כנראה אתה סובל הוא חימום +עיסוי מקומי. משחה לא תועיל במיוחד. לשאלתך, את משחת סינטומיצין, כמו כל משחה לעיניים, מורחים בתוך העין. בברכה, ד"ר אסף קרץ

30/01/2014 | 22:12 | מאת: דניאל

אני סובלת משעורה לפחות פעם בשנה והדבר היחידי שעובד זה משחה של סינטומיצין זה הדבר היחידי שתוך יומיים מעביר את השעורה

14/02/2015 | 13:52 | מאת: אדם

ד"ר שלום שמי אדם קמתי בבוקר עם דלקת בעין יש לי סינטומצין שנקנה לפני שנתיים במקרר.. אני יודע שלאחר פתיחה של טיפות עיניים כמו "סטילה" אם פתחתי את הבקבוק יש לי חודש להשתמש ואז לזרוק אותו. האם ככה גם בסינטומצין? חשוב לי לציין שלא פג תוקף המישכה אך היא נפתחה.. אשמח לתשובה במהרה תודה ויום טוב ד"ר

20/03/2015 | 10:00 | מאת: אנה

כתוב על גבי המשחה עצמה:)

מנהלי פורום בריאות העין