עין אדומה עם הפרשות של תינוקת בת 2.5 חודשים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

02/05/2013 | 15:46 | מאת: יעקב

בביקור אצל רופאת ילדים היא סוברת שיש לתינוקת וירוס שגורם לגודש באף והפרשות בעיניים ומעבר לאיהלציה לא נתנה טיפול לעין. העין אדומה עם הפרשות. מה עושים?

יעקב שלום רב, לעיתים, דלקת ויראלית של דרכי הנשימה מתלווה בדלקת עיניים, עקב פגיעת הוירוס (אדנווירוס) בלחמיות העיניים שפוגע בריריות דרכי הנשימה. היות ולא קיים טיפול אנטיויראלי ספציפי לוירוס זה, מומלץ להשתמש בטיפות אנטיביוטיות מסוג Tobrex שלוש פעמים ביום וטיפות נגד דלקת מסוג FML פעמיים ביום. על הטיפול להמשך כשבועיים. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום בריאות העין