טיפול ב AMD WET באמצעות זריקות אווסטין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

04/12/2020 | 09:45 | מאת: ויקטוריה

שלום רב. אני בת 76. לפני 10 שנים אובחנתי ב GLAUCOMA עם לחץ עיניים תקין. אחרי זה כל חצי שנה עברתי בדיקה אצל רופא עיניים ופעם בשנה בדיקה OCT.(בדיקה OCT אחרונה ב 11.2020). מתחילת שנה הרגשתי הרעה ב ראייה ורגישות חזקה לעור. בביקור רופא ב 1.12.2020 קיבלתי אבחנה מימן המקולה מרומת ליד המרכז ( INFERONAZAL) ובמרכז שמתאים ל PEDול SFR ללא דימום. Acute EXUDATIVE SENILE MACULAR DEGENERATION right ,vs myopic CNV הרופא שלך אותי למיון לבית חולים אסותא באשדוד שיעשו לי זריקה אווסטין. אבל שם קבעו לי זריקה רק ב 10.12.2020 האם בשבוע שנותר מצב יכול להחמיר ? בברכה ויקטוריה.

שלום ויקטוריה זו שאלה מאוד ספציפית ותלויה במצב העין שלך. עלייך לשאול את הרופא המטפל אם לדעתו כדאי (אם ניתן) להקדים את הזריקה ומה המרווח האופטימלי בין הזריקות. בהצלחה

מנהלי פורום בריאות העין