3 חורים ברשתית בעין שמאל

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/11/2020 | 07:39 | מאת: לירז

שלום. שמי לירז בחורה בת 24 בריאה ללא שום רקע בעיניים למעט מספר של מינוס 2 בערך בשתיהן + צילינדר. השבוע הלכתי לבדיקת עיניים שגרתית אצל רופא בקהילה כדי לבדוק נבוס בעין שיש לי מילדות ולוודא שהכל בסדר . בבדיקה התגלו בעין השניה 3 חורים ברשתית והופנתי למיון להמשך טיפול. קבעו לי לייזר לחסימת החורים בשבוע הבא . רציתי לדעת האם החורים ברשתית יכולים להיגרם כתוצאה מחשיפה ללייזר (של הסרת שיער) במהלך טיפול שעשיתי ללא משקפי מגן כאשר המטפלת לחצה על המכשיר ועשתה פולסים מולי באוויר? תודה .

הי לירז קצת קשה לענות כמובן בלי להכיר את המכשיר ובלי לבדוק אותך. אבל אני מעריך כי הסיכוי שהחורים הללו נגרמו ממכשיר הלייזר להסרת שיער הוא נמוך. רפואה שלמה

מנהלי פורום בריאות העין