מכה חזקה בעין ושטף דם שלא עובר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

02/11/2020 | 19:31 | מאת: נועה

שלום, לפני כשבוע קיבלתי מכה בעין מכדור שנבעט עליי (בן דוד עם עתיד בתור כדורגלן), העין התנפחה מאוד ונהיה שטף דם ענק שהתפשט אפילו למצח. היום עבר שבוע ועדיין יש נפיחות (אם כי פחות) יש עדיין אזור אחד ממש כהה, נפוח וכואב. עדיין אם אני נוגעת באזור כואב לי מאוד. אני רואה בסדר בעין הזאת אבל יש לי קצת תחושה של קושי במיקוד, כמו מצלמה שלא בפוקוס, אבל אולי זה סתם בגלל הנפיחות. ראה אותי רופא בצבא שלא ממש התייחס ורק אמר שזאת מכה חזקה וברור שזה נפוח וכואב ושלא צריך לעשות כלום חוץ מלחכות. יש צורך בבדיקות כלשהן בכל זאת? לרוב סימנים כחולים עוברים אצלי תוך יומיים שלושה

נדרשת בדיקת רופא עיניים כולל בדיקה בהרחבת אישונים אם יש חבלה המערבת את העין רפואה שלמה

מנהלי פורום בריאות העין