כאב חד בעין אחרי שש שנים מניתוח ראש

דיון מתוך פורום  בריאות העין

13/10/2020 | 07:31 | מאת: תמי

ברקע שלי הפרעת תנועה מקבלת קסנזין וכריתת המנגיומיה מעצם פרונטלית שמאלית. בשבוע האחרון החל לי כאב חד בעין -הכול תקין וגם בדיקת נוירואפאמתלוג מומחה בכיר האופציה היחידה שאמרו לי על הכאב זה כנראה מכריתת הגידול השפיר בכלי דם של המוח. האם אחרי שש שנים מהניתוח יכול לבוא כאב חד כזה בעין?

שלום תמי! השאלה שלך היא מאוד ספציפית ודורשת בדיקה של העין וההדמיה. ישנם הרבה תרחישים שמסבירים חזרה של כאב כמו שאת מתארת, חלקם קשורים לעין וחלקם לא. לדעתי אין תחליף לחוות הדעת של נוירואופתלמולוג בכיר שבדק אותך במקרה כזה... רפואה שלמה

מנהלי פורום בריאות העין