משחה לצלקות בעפעפיים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

09/10/2020 | 13:17 | מאת: ליאל

שלום בשנה האחרונה סבלתי מדלקות בעפעפיים וכלזיון גדול שהותיר סימן אדום בעפעף התחתון. לא בטוחה אם מדובר בצלקת או פשוט בעפעף פגוע שיקח לו זמן להחלים,כבר עברו לא מעט חודשים. האם מותר לי להשתמש במשחה לצלקות בפנים בשם ׳קלו קוט׳ ובנוסף האם יש דרך טיפול אחרת? (נטלתי כבר דוקסילין)

שלום ליאל המשחה שהזכרתי אינה מתאימה לטיפול בעיניים. יש כמה תרופות שיכולות לעזור להפחית דלקות כרוניות בעפעפיים ובלחמית. בנוסף ייתכן וניתן לבצע פעולה כירורגית שתעזור לך. ממליץ לך להתייעץ עם אוקולופלסטיקאי. בהצלחה

מנהלי פורום בריאות העין