האם מספר יכול להתקטו

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/10/2020 | 15:57 | מאת: טל

שלום דוקטור בתי בת ה14 אז בצד ימין המספר יותר גדול(היה לה גם שיתוק בעצב לפני 3-4 שנים וברוך ה' טפו טפו עבר) האם יש דרכים טבעיות לחזור לראות 6 6 ? או עם הזמן פחות בטלפון וכו' זה ירד? איך אפשר לתקן את זה תודה רבה

11/10/2020 | 23:22 | מאת: טל

אשמח לתשובה :)

שלום טל! כדי לענות לך חשוב להבין איזה מספר יש לבתך ומה מצב העיניים באופן כללי (דורש בדיקה). ככלל אם מדובר בקוצר ראיה, שהוא המצב הנפוץ, זה לא אמור לחלוף לבד. בגיל 14 אין אפשרויות תיקון מעבר למשקפיים או עדשות מגע כי מוקדם מדי לבצע התערבות ניתוחית. בקיצור, לדעתי בדיקת רופא עיניים ויעוץ מדוייק יותר יוכלו לעזור במקרה הזה. בהצלחה

מנהלי פורום בריאות העין