כתם במרכז ראייה בעין שמאל איך להתייחס?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

18/09/2020 | 18:12 | מאת: תמי

ברקע כריתת המנגיומיה מעצם פרונטלית שמאלית של המוח לפני חמש שנים הדמייה אחרונה תקינה וכן מיוקולניוס דיסטונה הפרעת תנועה מקבלת חצי כדור קסנזין -מצב טוב של ההפרעה לפני מספר שעות ראיתי כתם בעין שמאל קשה להסביר אף פעם לא היה לי בעבר היו לי הבזקים ומסך שחור אף פעם לא היה לי כתם בעין איך להתייחס? עד מתי לחכות שזה יעבור? מחכה לתשובה שנה טובה

שנה טובה תמי לא לחכות. להיבדק אצל רופא עיניים עם הרחבת אישונים. אם הבדיקה תקינה ייתכן וכדאי לבצע גם שדה ראיה - לשיקול דעת הרופא שבדק אותך. בהצלחה

מנהלי פורום בריאות העין