משחת סינטומצין שהייתה נגועה טיפה עם מי חמצן

דיון מתוך פורום  בריאות העין

04/09/2020 | 03:02 | מאת: נועה

שלום, יש לי זיהום ב-2 חורים של עגילים באוזניים אז אני כל יום מחטאה אותם עם מקלון אוזניים עם מי חמצן 3% ומורחת מעל סינטומצין. בנוסף לזה יש לי שעורה בעין אז היום מרחתי את העגילים וכשמרחתי את המשחה באוזן מרחתי עם האצבע לא עם מקלון צמר גפן או משהו כזה לאחר שחיטאתי עם מי חמצן ומיד לאחר מכן בלי לשטוף את האצבע שמתי כמות נוספת של סינטוצמין בכדי לשים בעפעף היכן שנמצאת השעורה ותוך שנייה הרגשתי שזה צורב לי וזה כנראה מהמי חמצן הכמות של המי חמצן הייתה מזערית אבל בכל זאת הרגשתי שזה שורף והעין הייתה טיפה אדומה אז שטפתי את העין במים במשך כמה דקות.. האם יש סיבה להילחץ או ללכת לרופא?

הי נועה אם לא כואב, אין פגיעה בראיה ולא מפריע לך כלום אין צורך. אם משהו מפריע לך או את לא בטוחה, עדיף ללכת לרופא עיניים שיבדוק שהכל בסדר רפואה שלמה

מנהלי פורום בריאות העין