יובש בעיניים או דלקת/וירוס?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

02/09/2020 | 18:38 | מאת: ירין

שלום, כבר שלושה ימים שאני סובלת בעיניים מאודם, צריבה, דמעת והרגשה נוראית של חול בעיניים כל פעם שאני מרכיבה עדשות מגע ושעה-שעתיים אחרי שהורדתי אותן. לפעמים לא יכולה לפתוח אותן. בנוסף התחילו גם כאבי ראש ואף סתום. הייתי במיון ואבחנו אצלי יובש בעיניים ותגובה טוקסית לעדשות. המליצו לי על תחליף דמעות. האם יכול להיות שזה רק זה? זה נשמע לי כמו דלקת בלחמית או משהו אחר. אני פשוט מפחדת להדביק אם זה זה. *אציין כי אני מרכיבה עדשות מגע מזה 8 שנים (מגיל 13). מרכיבה עדשות שנתיות צבעוניות עם מספר ועדשות חודשיות רגילות עם מספר* תודה.

שלום ירין קשה לשפוט בלי בדיקה של העין..אם הטיפול שרשמו לך לא עוזר מציע שתשוב לבדיקה של רופא עיניים. רפואה שלמה

מנהלי פורום בריאות העין