Chalazion ושימוש במשחה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

24/08/2020 | 04:59 | מאת: ליאור

היה לי כבר שבועים chalazion כמו עיגול מעל עין שמאל והשתמשתי בקומפרסים חמים בתיונים בביצה אפילו בגרב שחיממתי במיקרו עם אורז , הרופאה נתנה לי מרשם למשחה סינטומצין הלכתי קניתי והתחלתי להשתמש בה , משום מה כל פעם כשאני משתמשת בה (ואני שמה אותה בעין) ואז שוטפת את הידיים טוב טוב כמו שצריך ככה שלא נגע לי חומר בידיים , משום מה אני מרגישה כמו טעם של תרופה בפה עולה מהגרון זה לא כלכך מפריע לי אבל זה תופעת לוואי של זה? פשוט זה התחיל מאז המשחה

שלום ליאור! יש צינור שמחבר בין העין לחלק הפנימי של האף שתפקידו לנקז את נוזל הדמעות. הרבה פעמים כשאנחנו שמים טיפות עיניים או משחה, חלק מהן עובר דרך המעבר הזה לגרון ואנו מרגישים טעם מר או משהו דומה. מדובר בתופעה נורמלית לגמרי ואין מה לדאוג. בריאות שלמה!

מנהלי פורום בריאות העין