שמן רותח לעין יקרה משהו?מה לעשות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

17/08/2020 | 20:34 | מאת: לי

שלום דוקטור, טיגנתי בצהריים בערך, וקפצה לי טיפה של שמן רותח לעין לקח לי כמה שניות לפתוח את העין בשביל לשטוף זה שרף וגירד שטפתי מהר במים זה עבר לאט לאט לא היה אדום ממש או כול סימן אחר.. וקראתי לא מזמן שזה יכול לגרום לעיוורון,או מאוחר יותר זה יפגע... האם קרה נזק? כרגע טפו טפו ברוך ה בסדר.. איך אפשר לדעת? ומה עוד אפשר לעשות? תודה רבה!!

17/08/2020 | 20:35 | מאת: לי

ברור לי שיש לך חיים גם... אבל אשמח לתשובה מהירה שחלילה לא יקרה כלום...

17/08/2020 | 20:44 | מאת: לי

עכשיו קצת כואב ומגרד איפה שזה קפץ.. יקרה לי משהו נורא? מה אפשר לעשות

שלום לי! אם נכנס לך שמן רותח לעין אני מציע שתפנה לרופא או למיון עיניים כדי לוודא שלא נגרם לעין נזק. הרופא יוכל גם לתת לך טיפול שיקל על התלונות שלך. רפואה שלמה!

17/08/2020 | 22:41 | מאת: לי

תודה רבה:)

מנהלי פורום בריאות העין