לייזר ארגון ברשתית העין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

16/08/2020 | 20:38 | מאת: אופיר

שלום, בבדיקה שגרתית של הרשתית התקבל אבחון טמפורלי תחתון סכיזיס באיזור לטיס והוזמנתי לעשות לייזר ארגון. אני מאד חושש כי לא יודע מה הסיכון ואם זה הכרחי. אשמח לדעת האם יש לזה תופעות לוואי או כאבים והאם קיים סיכון בפעולה זו. תודה רבה.

שלום אופיר! מטרת הלייזר היא למנוע היווצרות של קרע ברשתית שעלול להוביל להיפרדות רשתית. זו פרוצדורה מניעתית כך שאם לא תעשה אותה אתה לוקח סיכון. בביצוע הלייזר יש סיכון מסויים אך הוא נמוך. הרופא המבצע יוכל להסביר לך את הסיכונים וסיכויי ההצלחה לפני ביצוע הלייזר. בהצלחה!

16/08/2020 | 21:53 | מאת: אופיר

תודה רבה לך על המענה המהיר. ומבחינת כאב? התהליך כואב במהלכו או לאחריו והאם דורש הרדמה מקומית? תודה!!

מנהלי פורום בריאות העין