סבון שנכנס לעיניים בכמות לא גדולה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

04/08/2020 | 09:18 | מאת: בר

שלום רב, היום בבוקר שטפתי פנים עם שמן- סבון לפנים היפואלרגני, ללא פראבן וכתוב עליו שמתאים לתינוקות. הרגשתי שנכנס לי לשתי העיניים והרגשתי צריבה. אז שוב שטפתי עם הרבה מים את העיניים. כרגע לאחר שעה בערך הצריכה חלפה לגמרי. אבל אני מרגישה קצת טשטוש בראייה, אני בכל מקרה עם משקפיים למרחק במספר 3/4 ואני לא יודעת אם זה בגלל זה או בגלל הסבון. אבל אני כן מרגישה שהטשטוש חזק יותר מכרגיל. האם יש סיבה לדאגה? מה אפשר לעשות כעת באופן מיידי כדי למנוע נזק? האם לשטוף בעוד מים יספיק? והאם זה משהו שיכול להיות מסוכן לראייה בתודה מראש

שלום בר! כשמשהו נכנס לעיניים הכי חשוב לשטוף עם הרבה מים וזה עשית. אם יש עדיין טשטוש ראיה יכול להיות שיש שפשוף קל בקרנית או משהו אחר. כדאי ללכת לרופא עיניים כדי לוודא שאין משהו שדורש טיפול. רפואה שלמה!

מנהלי פורום בריאות העין