בכי מזיק לעיניים?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

01/08/2020 | 09:59 | מאת: אור

שלום. בעקבות לחץ נפשי , בכיתי בחוזקה תוך כדי לחץ ופורקן בכי היסטרי יש לציין. לאחריו התחילו לי כאבי ראש חזקים כמו כן כאב עיניים חזק ואף סתום לחלוטין, הכאב נמשך כל הלילה, מרגיש כמו לחץ בראש ובעיניים. הבוקר קמתי עם כאב ראש ועדין תחושת כאב לוחץ בעיניים. האם בכי שכזה עלול לגרום נזק לעיניים, לחלקי העין, לראייה?

שלום אור! בכי, אפילו ממושך לא גורם נזק לראייה או לעין. לעומת זאת כן יכול להיגרם גירוי ורגישות בעיניים. במיוחד אם משפשפים ומייבשים את העיניים הרבה. תחושת כאב לוחץ שאינה חולפת דורשת בדיקת רופא. מאחל לך כל טוב ובהצלחה

מנהלי פורום בריאות העין