מהי עכירות בזגוגית העין, תוצאותיה וכו'

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/07/2020 | 22:08 | מאת: אליעזר

מהי עכירות בזגוגית העין? על מה היא מצביעה? מה סיכוניה? האם וכיצד ניתן לתקן אותה? מה הסיכוי לכך? ומה גורל מטופל שלא ניתן לתקן את העכירות של זגוגית עינו? אליעזר

18/07/2020 | 06:44 | מאת: אליעזר

מבקש מאוד לקבל תשובה לשאלתי מ-14.7. שנהיה בריאים. אליעזר

גלגל העין מלא בחומר גלטיני. בתוך החומר קיימות עיכירויות שהן דבר טבעי. לעיתים הן נעות בתוך הגל ואז ניתן לראותן. עכירויות רגילות הן חסרות משמעות ולא מצריכות טיפול. עיכוריות חדשות או שינוי בעכירות מצריך בדיקה ולעיתים טיפול.

22/07/2020 | 21:53 | מאת: אליעזר

מהן אפשרויות הטיפול, עקרונית, בעכירויות "חדשות"?

24/07/2020 | 16:18 | מאת: אלי

מה כוונת ההסבר לפיו "עכירויות בחומר הגלטיני הן דבר טבעי", כאשר העכירויות מפריעות כמובן לראייה (במידה מסוימת, לפחות)?

מנהלי פורום בריאות העין