יובש קילופים בצד העין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

09/05/2020 | 23:55 | מאת: אבי

שלום אני חייל משוחרר בזמן שירותי בצבא קיבלתי דלקת בעין זה התחיל מתחת לעין שהיו לי קילופים ונפיחות וגירוד וזה היה נראה ממש ממש רע שהייתי חייב לטפל בזה אז ניגשתי לרופא ששלח אותי לרופא עיניים של הצבא שהביא לי סינטומצין שלא עזר לי ואז חזרתי אליו שוב והחליף לי למשחת מקסיטרול וגם בפעם הראשונה לא עזר לי ורק אחרי זה ששמתי על דעת עצמי שוב מקסיטרול עזר לי והיום כעבור בערך ארבעה חודשים בערך חזר לי הפעם בצד של העין אני כבר סובל מזה יותר מחודש ובגלל המצב לא ניגשתי לרופא אני סובל מיובש וקילופים עם גרד הפעם בצד של העין וגם יש אדמומיות שמתי מקסיטרול על דעת עצמי זה עוזר לכמה ימים ואז חוזר שוב אני רוצה לדעת בבקשה אם זה משהו שאני יסבול ממנו כל החיים? ומה הטיפול לזה בבקשה?

מאוד מסוכן לשים משחת מקסיטרול ללא מעקב של רופא עיניים, אם הפריחה בעור חוזרת מספר פעמים, מומלץ על יעוץ של רופא עור. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין