כאב בעין לאחר שטף דם

דיון מתוך פורום  בריאות העין

09/05/2020 | 21:56 | מאת: מיטל

שלום, לפני שבוע שיפשפתי את העיניים. פתאום גיליתי שטף דם גדול בעין ימין. נרגעתי שראיתי שהיה כתטב שזה עובר לבד. המתנתי מספר ימים והשטף דם אכן קטן מאד רק מסביב לאישון. בעזרת השם יעלם לחלוטין בימים הקרובים. במקביל להבראת העין החלו לי כאבים עמומים בעין ובכל האזור. האם הכאב יכול לנבוע מהשטף דם? יש לציין שאני פוחדת ללכת לרופאי עניים כי הבנתי שאחד התסמינים של קורונה קשור לדלקת עיניים. מה לעשות? לא רוצה סתם להגיע.

במידה וקיימים כאבים אז יש לגשת לבדיקה של רופא עיניים בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין