גירוד בעפעף עליון

דיון מתוך פורום  בריאות העין

17/12/2012 | 20:29 | מאת: מרווה

שלום, מזה כמה חודשים יש לי גירוד ואודם בעפעף עליון בעין אחת, זה היה בא והולך לבד אבל בשבועות האחרונים זה החמיר וזה לא נעלם. בעין עצמה אין לי שום תופעות, ובגלל זה אני לא יודעת אם זה עיניין של רופא עיניים או רופא עור? תודה רבה

מרווה שלום רב, יתכן ומדובר בדלקת מקומית של העפעף על רקע תגובה אלרגית לאיפור מסוג מסוים או דלקת משנית בעור העפעף כתגובה לבלוטת שומן סתומה ומודלקת (חיצונית). אני ממליץ על ידי רופא עיניים בהקדם. בינתיים ניתן להשתמש בקומפרסים חמים פעמיים ביום. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום בריאות העין