דחיפות בדיקת העיניים...?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/03/2020 | 19:36 | מאת: אור

שלום רב ילדתי לפני שלושה חודשים ובסוף ההריון סבלתי מלחץ דם גבוה ( שבועיים אחרונים) , בביהח נבדקתי בדיקת עיניים שהייתה תקינה למרות ששמתי לב שלפעמים יש כמו נקודות קטנות בעין אחת.. אבל הדבר היה עוד לפני ההריון מדי פעם לאחר הלידה לחץ דם גבוה נמשך והתחלתי לקבל טיפול תרופתי שעזר להוריד את הלחץ דם כעבור שבועיים אחרי הלידה מדי פעם היו אפיזודות של טישטוש רייאה , בשינוי תנוחה או סיבוב הראש . הדבר היה מדי פעם ולא לעתים קרובות בנוסף לפני כמה ימים הייתה תקרית בו בזמן הבישול השפריץ טיפה שמן לתוך העין הימנית. מייד שתפתי את העין ותחושת שריפה פסקה. אך מאז לא היה כאב , אולי טיפת תחושת אי נוחות , נדמה כי יש יותר כמו נקודות או כמו שערה צפה בתוך העין הזאת .... שאלתי היא לאור כל הנסיבות הללו עד כמה דחופה בדיקת רופא עיניים ? במיוחד בתקופה הזאת כשיש להמנע כמה שניצן להגיע למרפאה? תודה מראש

במידה וישנן נקודות חדשות מול העיניים אז יש צורך בבדיקת עיניים. במידה ואין שינוי בראיה ואין נוקדות חדשות מאז נבדקת לאחרונה, אין משמעות לשמן שהתיז ואין דחיפות בבדיקת העיניים. בכבוד רב ד"ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין