עפעף עליון נפוח ללא סיבה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/03/2020 | 14:43 | מאת: אור

שלום, כבר יותר מחודש שהעפעף העליון בעין שמאל קצת נפוח, זה כבר קרה לי בעבר והלכנו לרופאה והיא בדקה לי את העין ואמרה שאין לי כלום, היא הביאה לי טיפות ומין גל שקוף למרוח על העפעף בשביל לנקות אותו, לפני חודש וחצי חודשיים זה קרה לי שוב, הנפיחות ירדה לאחר ששמתי את אותם טיפות אבל מאז נשארה נפחיות שלא יורדת, לא מגרדת לי העין, היא לא אדומה, הכול רגיל רק שהיא נפוחה ובגלל שהיא נפוחה אני מרגישה את העפעף, מישהו יודע אולי למה זה קורה? ואיך אני יכולה לטפל בזה?

23/03/2020 | 14:46 | מאת: אור

חשוב לי לציין שמה שהיא הביאה לי לא עזר והלכנו אלייה שוב והיא אמרה שאין מה לעשות, אחרי חודש זה עבר לבד. למה זה קורה?

24/03/2020 | 07:18 | מאת: ד"ר אורן גולן

אבחנה מבדלת לנפיחות בעפעף היא ארוכה מדברים שכיחים יותר כמו שעורה אלרגיה בלפריטיס ועוד … כדי לאבחן את זה צריך לעשות בדיקה קלינית ואם אין פתרון כדאי לפנות לחוות דעת נוספת

27/03/2024 | 10:11 | מאת: עומר

היי יש לי בדיוק אותו דבר, האם אתה גילית מה זה?? גם לי אמרו שזה כלום

מנהלי פורום בריאות העין